THE Show 2022: Ampandsound Tube Amplifiers

0
THE Show 2022: Ampandsound Tube Amplifiers

Ένα από τα καλύτερα μέρη της επανάστασης των ακουστικών υψηλής τεχνολογίας ήταν η βιομηχανία εξοχικών σπιτιών που εμφανίστηκε για να την υποστηρίξει. μάρκες όπως Ampsandsound έχουν αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα πόνυ και έχουν παραδώσει ποιοτικούς ενισχυτές ακουστικών και ενισχυτές ισχύος για σχεδόν 6 χρόνια.

Ο Justin Weber είναι πέρα ​​από πάθος και γνώση όσον αφορά τα δικά του σχέδια και τα προϊόντα του αξίζουν τα βραβεία που έχουν απονεμηθεί. Ο EIC Ian White έχει μεγάλη εμπειρία με τα περισσότερα από τα προϊόντα και τα θεωρεί ως το σημείο αναφοράς του όσον αφορά τους ενισχυτές ακουστικών.

Όταν αναζωπύρωσα για πρώτη φορά την εμπειρία μου με φορητές συσκευές πριν από περίπου έξι χρόνια, ήμουν αρκετά τυχερός να κάνω ακρόαση για περίπου δύο εβδομάδες ampsandsound Kenzie διά μέσου Todd The Vinyl Junkie (TTVJ) σε άλλο ιστότοπο (συγγνώμη για την ωμότητα αυτής της κριτικής, δεν έχω ολοκληρώσει την αναθεώρηση του ιστότοπού μου μετά από ένα τεράστιο τραύλισμα σε αυτόν πριν από ένα χρόνο).

Ήταν κυριολεκτικά η επανεισαγωγή μου σε φορητές συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, θα παραδεχτώ ότι έγινα πάρα πολύ fanboy εκείνη την εποχή. Όχι ότι έχω μετανιώσει για την κριτική μου επειδή το Kenzie είναι ένας εξαιρετικός ενισχυτής ακουστικών.

Ήμουν εντελώς ενθουσιασμένος με το Kenzie ό,τι κι αν έριξα στον δρόμο του. Φαντάστηκα το Kenzie στο φορητό σύστημα του σπιτιού μου, να ακούει ωραία μουσική πίνοντας ένα ακόμα πιο λεπτό single malt. Το Kenzie με έριξε πραγματικά στη σφαίρα του τι θα μπορούσε να συμβεί στα ανώτερα κλιμάκια της «φορητής» αγοράς.

Fast forward πέντε χρόνια, και ο ιδιοκτήτης Justin Weber είχε ένα πλήρως γεμάτο περίπτερο Η παράσταση. Ως τύχη, ένας άλλος γνωστός βρισκόταν στο περίπτερο βοηθώντας τη φίρμα. Ο Sebastien με σύστησε ευγενικά στον Justin και είχαμε μια σύντομη συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Γνωστό για τους αστρικούς ενισχυτές ακουστικών, ampsandsound παράγουν πολλά μοντέλα από ένα ανανεωμένο Kenzie (Kenzie Ovation Rev 24.200 $) στο Κόκκινος Οκτώβρης (σε μπλε! Ενσωματωμένος ενισχυτής, 12.000$) στον άψογο Σιών Μονός ενισχυτής ($12.000) για την αγορά ηχείων.

ο Ναυτίλος (9.200 $) είναι ένας ακόμη ενσωματωμένος ενισχυτής, μαζί με τον Bigger Ben Rev 2 ενισχυτής ακουστικών (5.600$). Όπως το περιγράφει ο ίδιος ο Justin στην ιστοσελίδα, η καρδιά τους εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά των δύο καναλιών. Είμαι ευγνώμων που ακολουθούν οι ενισχυτές ακουστικών. Είχα την τύχη να ακούσω το Κόκκινος Οκτώβρης οδηγούν τα άριστα Rosson Audio Rad στο Η παράσταση. Ο συνδυασμός ήταν υπέροχος, ακόμα κι αν η ακρόαση μου ήταν μόνο πέντε λεπτά.

Μετά από αυτό, άκουσα το Bigger Ben Rev 2 μέσα από την άριστη ZMF Atticus, και τα ευρήματά μου ήταν τα ίδια. υπέροχος ήχος, σε συνδυασμό με εξαιρετική λεπτομέρεια και μια πολύ οργανική ηχητική παρουσίαση που έκανε κάτι πολύ ιδιαίτερο με την ανθρώπινη φωνή.

Ολόκληρη η σειρά Ampsandsound έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. η επιλογή ανταλλακτικών είναι εξαιρετική και η Weber κάνει εκτενείς δοκιμές σε κάθε μονάδα πριν αποσταλεί. Ο Weber είναι επίσης κάπως φανατικός με την ποιότητα κατασκευής κάθε ενισχυτή και οι εσωτερικές πλακέτες και οι καλωδιώσεις είναι κορυφαία κατηγορία στην οργάνωση και το φινίρισμα.

Το περίπτερο είχε αρκετή κίνηση κατά τη διάρκεια του THE Show, με πολλούς να παραμείνουν για μια καλή ακρόαση. Το Ampsandsound είναι εδώ για να μείνει και για καλό λόγο. Η λέξη έχει αρχίσει να διασχίζει την παγκόσμια κοινότητα Head-Fi ότι παράγει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα στον κλάδο.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες: ampsandsound.com

Συνέχισε να διαβάζεις: Εμφάνιση αναφορών από το THE Show 2022

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply